Höstkampanj 2020

Vi har alla fått anpassa oss till en annorlunda verklighet där kontakter med vänner och familj har fått stå tillbaka och kraven på social isolering också har gjort att vi har hållit oss hemma. Under de varma, soliga månaderna på våren och sommaren har detta kanske inte känts så farligt då dagens promenad varit ett tillfälle då man kunnat träffa vänner och uppleva livet som det brukar vara – om än på lite avstånd. Annorlunda har det i alla fall varit. En så vardaglig sak som att gå och handla har för vissa av oss blivit guldkornet i en annars grå vardag.

Nu, när hösten är på gång, är det lätt att man håller sig inomhus även i vanliga fall. Mörkret i kombination med kyla och halka gör att man blir orolig för både balansen och att man inte ska synas. I många fall blir man tvungen att lita på andra för att göra sina ärenden.

Vi vet att ni inte vill sitta hemma utan att ni vill fortsätta att gå på promenad, hämta paket och gå till frisören. På Hjälpmedelsbutiken Plaza vill vi underlätta all form av aktivitet och hjälpa till så att livet fortsätter att kännas värdefullt. Vi har tagit fram fyra paket med produkter som är snygga, stabila och vädersäkra till ett mycket bra pris. För att du ska synas skickar vi med varselljus så du syns både bak- och framifrån utan extra kostnad och vi levererar produkterna gratis till närmsta postombud.